KÖPA LÄGENHET I FLORIDA

KÖPA LÄGENHET VIA SVENSK MÄKLARE / BROKER ASSOCIATE
SUSANNE PERSTAD P.A.

BOENDEFORM BOSTADSRÄTT I FLORIDA

Funderar du på att köpa en lägenhet i Florida? I Florida kan man välja på att bo i en typ vanlig bostadrätts förening eller i en ”Gated Community”.

VANLIG BOSTADRÄTT I FLORIDA

Det finns många olika bostadrättsföreningar i Cape Coral med omnejd, de haf alla sina olika regelverk. Vanligtvis ligger bostadrätterna vid kanal och har ofta båtplats som ingår eller att man kan hyra separat om man önskar. det finns lägenhete i alla prisklasser precis som i Sverige – fast billigare.

Man kan även välja på om man vill bo i höghus  – oftast med en underbar utsikt över vatten eller vid kanal i 2 våningshus.

GATED COMMUNITY

En Gated Community har grindar runt området samt oftast en vakt som sitter vid entren. Många känner sig säkrare när de bor i Gated Community. Bara som info. så är Cape Coral den 2:a säkraste staden i hela Florida och har pga. av det ytterst få att erbjuda.

Gated Community´s har också ofttast en mängd extra avgifter utöver månadsavgiften som skall täcka personalkostnader, tennisbanor, poolskötsel, trädgårdsskötsel, revisor mm.

BO PÅ GOLFBANA – Gated Community

I Cape Coral med omnejd har du möjlighet att bo mitt i en Golfbana ofta med utsikt över Golfbanan och dess vackra natur med dammar och palmdungar. Samma sak gäller  för denna typen av boende att det tillkommer årsavgifter för skötsel av golbanan, klubbhus som även ofta har restaurang, samt oftast en mycket högre månadsavgift.

PRISET AVGÖR

Som alltid så är det plånboken som avgör, jag hjälper er gärna att hitta det mesta möjliga man kan få för insatta medel.

FloridaMäklare, Floridamäklarna, Svensk mäklare i Florida

Susanne Perstad P.A.
Broker Associate
Realtor® / Mäklare
Notarius Publicus

Gulf Gateway Realty Inc.
1216 SW 4th Street, Suite 3
Cape Coral, FL 33991

Mail: susperstad@gmail.com
Phone: +1-239-699-7578