KÖPA LÄGENHET I FLORIDA

KÖPA LÄGENHET VIA SVENSK MÄKLARE –  SUSANNE PERSTAD P.A.

Funderar du på att köpa en lägenhet i Florida? Med 20 års erfarenhet av Florida, och speciellt Cape Coral, har jag de senaste åren förmedlat ett stort antal lägenhetsköp till nöjda svenskar.  Som licensierad mäklare sedan 2012 och med min svenska bakgrund vet jag skillnaderna samt fallgroparna med att köpa en lägenhet i Sverige gentemot att köpa en lägenhet i Florida. För mig är det viktigt att representera ett företag som står för kunskap, trygghet, stabilitet och som alltid sätter kunden i första rummet.

Det kan låta som en självklarhet, men under åren i Florida har jag sett hur mindre seriösa lägenhetsförsäljare drar nytta av utlänningars begränsade kunskap om reglerna kring lägenhetsköp i USA och vad som skulle bli en investering slutade i ekonomisk katastrof.

En lyckad och trygg bostadsaffär är ingen slump, det gäller att hela tiden skapa de allra bästa förutsättningarna i varje moment av säljarbetet.

Helt utifrån dina önskemål och köpkriterier skräddarsyr jag dina visningsturer. Du har säkert många frågor om lägenhetsköpet – bankkontakter, försäkringar, lägenhetsbesiktning mm. Jag besvarar dina frågor och guidar dig genom köpprocessen från dag ett, till kontraktsskrivning och inflyttning.

Hjälper också till med att ordna hemförsäkring och olika typer av abonnemang såsom vatten/avlopp, el, telefon, TV- / WiFi. Med andra ord lägenheten är inflyttningsklar när du sätter nyckeln i dörren.

Du får garanterat gott bemötande, förstklassig service på svenska och engelska, förutsättningar för en trygg affär.

FloridaMäklare, Floridamäklarna, Svensk mäklare i FloridaSusanne Perstad P.A.

Mäklare / Realtor®
Notarius Publicus

Gulf Gateway Realty Inc.
3818 Del Prado Blvd. S.
Cape Coral, FL 33904

Tele: (001)-239-699-7578
Email: susperstad@gmail.com

Ingen lägenhet som passar din smak eller din plånbok?

Berätta vad du söker.  Jag har tillgång till och säljer samtliga hus / lägenheter Till Salu i  Cape Coral / Fort Myers / Sanibel /Naples till Tampa med omnejd i Florida.