KÖPA HUS I FLORIDA

KÖPA HUS I FLORIDA  VIA SVENSK MÄKLARE –  SUSANNE PERSTAD P.A.

Funderar ni på att köpa hus i Florida? Med +25 års erfarenhet av Florida, och speciellt Cape Coral, har jag som svensk bofast mäklare i Florida de senaste åren förmedlat ett stort antal husköp till nöjda svenskar.  Som licensierad broker / owner och mäklare sedan 2012 och med min svenska bakgrund vet jag skillnaderna samt fallgroparna med att köpa ett hus i Sverige gentemot att köpa ett hus i Florida. För mig är det viktigt att representera ett företag som står för kunskap, trygghet, stabilitet och som alltid sätter kunden i första rummet.

Köpa Hus i Florida – Reglerna är en djungel

Det kan låta som en självklarhet, men under åren i Florida har jag sett hur mindre seriösa husförsäljare drar nytta av utlänningars begränsade kunskap om reglerna kring husköp i USA och vad som skulle bli en investering slutade i ekonomisk katastrof.

En lyckad och trygg bostadsaffär är ingen slump, det gäller att hela tiden skapa de allra bästa förutsättningarna i varje moment av säljarbetet.

Välj din egen mäklare för ditt livs affär

Helt utifrån dina önskemål och köpkriterier skräddarsyr jag dina visningsturer.  Du har säkert många frågor om husköpet – bankkontakter, försäkringar, husbesiktning mm. Jag besvarar dina frågor och guidar dig genom köpprocessen från dag ett, till kontraktsskrivning och inflyttning.

Jag ser också till och ordnar hemförsäkring och olika typer av abonnemang såsom vatten/avlopp, el, telefon, TV- / WiFi utan någon extra kostnad. Med andra ord huset är inflyttningsklart när du sätter nyckeln i ytterdörren.

Du får garanterat gott bemötande, förstklassig service på svenska och engelska, förutsättningar för en trygg affär.

FloridaMäklare, Floridamäklarna, Svensk mäklare i Florida, fastighetsmäklare i florida

Susanne Perstad 
Broker / Owner
Realtor® / Mäklare
Notarius Publicus

Cape Coral Susan Realty Inc.
1222 SE 47th St. #224
Cape Coral, FL 33904

Mail: susperstad@gmail.com
Phone: +1-239-699-7578

Inget hus som passar din smak eller din plånbok?

Berätta vad du söker.  Jag har tillgång till och säljer samtliga hus / lägenheter Till Salu i  Cape Coral / Fort Myers / Sanibel /från Tampa i norr till Naples i söder.