Betala med Bitcoin – Kryptovaluta  i Florida!

Genom ett samarbete mellan Cape Coral Susan Realty Inc. / Susanne Perstad och krypto finansbolaget XEROF kan du köpa hus, lägenhet eller fastighet i Florida och betala med kryptovaluta / Bitcoin. Vår säljare får betalt i US dollar!

Vi får allt oftare frågan om det går att köpa hus eller lägenhet i Florida och betala med kryptovaluta. Det korta svaret är: ja – om du väljer Cape Coral Susan Realty Inc. / Susanne Perstad som din mäklare i Florida!

Det är vårt partnerskap med XEROF, en schweizisk reglerad OTC-börs som gör det möjligt att köpa fastigheter med kryptovaluta.

Betala stora värden med krypto

Kryptoinnehavare använder sig redan av blockchain-baserade betalningar för vardagliga inköp. Dessutom ökar antalet bitcoin- och andra kryptoanvändare, men inte många säljare vill acceptera betalning i krypto. I synnerhet när det handlar om transaktioner med högt värde. Fastighetsmarknaden vill ha fler högkvalitativa fintech-verktyg för att möta dessa behov.

Cape Coral Susan Realty Inc./ Susanne Perstad´s samarbete med XEROF är ett sådant exempel. Köparen betalar i krypto och säljaren får betalt i US dollar. Säljaren kommer inte belastas av några avgifter eller provisioner för detta. Säljaren står heller inte någon risk eller ansvar för att betalningen sker enligt alla bankregler som finns för att säkerställa betalningens validitet och juridiska korrekthet.

Betalaren och XEROF gör den genomlysningen och konverterar betalningen till US dollar som sedan säljaren erhåller.

Så här fungerar det

Vår partner, XEROF, tillhandahåller finansiella tjänster för att hjälpa säljare och köpare att underlätta transaktioner med högt värde. Transaktionerna sker baserat på vårt köpekontrakt för respektive fastighet, det som i Florida. Huvudregeln för köparen är att hen måste vara innehavare av en digital plånbok, medan säljaren bara behöver ett vanligt bankkonto.

Som köpare bör du registrera dig för XEROF Online (KYT, KYC, AML för köpare) för att få tillgång till ditt konto. Samtidigt arbetar XEROF med säljaren parallellt. Eftersom det finns ett köpekontrakt är det möjligt att gå vidare med affären.

Efter det hjälper XEROF till att initiera tvåstegs OTC-utbytet och betalar ut US dollar till säljaren.

Cape Coral Susan Realty Inc. hjälper dig köpa med kryto oavsett vem säljande mäklare är!

Kontakta mig direkt så får du hjälp på svenska! Du kan själv söka efter den bostad du är intresserad av i Florida. När du funnit intressanta objekt tar du kontakt med mig Susanne Perstad– inte den andre mäklaren. Sedan tar jag kontakt med respektive mäklare, du blir nu min kund och jag hjälper på svenska genom hela köpprocessen.

Att vi är två mäklare vid en försäljning (säljarens mäklare – köparens mäklare) känns ju inte som en möjlighet utifrån ett svenskt perspektiv – men så fungerar det i Florida. Här fungerar mäklarkåren på ett annat sätt. Säljaren anlitar en mäklare för att sköta försäljningen åt säljaren. Köparen anlitar sin egen mäklare som ser till att köparens rättigheter följs till punkt och pricka.

Alla mäklare får sälja alla objekt till salu i hela Florida. Stor skillnad mot Sverige.
Villkoret är att det är Cape Coral Susan Realty Inc. / Susanne Perstad som kommer med dig som spekulant till den andre mäklaren.

Därför ska du välja XEROF Crypto Exchange om du säljer eller köper fastigheter

I takt med att kryptovalutor / Bit Coin växer i popularitet och acceptansen ökar, frågar sig fler människor vilken plattform de bör använda för sina investeringar, dvs. köpa eller sälja kostsamma tillgångar. Innan man bestämmer sig för att växla krypto är det viktigt att överväga ett antal alternativ. En av de viktigaste sakerna är att välja rätt partner för kryptohandel när du ska köpa fastigheter eller andra högt värderade köp.

Fem anledningar att välja XEROF

  1. Trovärdighet

Detta är en mycket viktig faktor att ta hänsyn till. En växeltjänst för krypto bör följa lagarna i de länder där den är verksam och även i det land där den är registrerad. XEROF startade sin resa 2021, med bolagets säte i Schweiz, och har sen dess erhållit schweiziskt myndighetsgodkännande av FINMA, Swiss Financial Market Supervisory Authority (schweiziska finansinspektionen). XEROF  övervakas av SRO-VQF för AML-compliance som är den ledande, officiellt erkända, självreglerande organisationen som utför kontroller för att hindra penningtvätt. XEROF kan verka i mer än 70 länder i EMEA-regionen (Europa, Mellanöstern och Afrika).

  1. Expertis

Ett nordiskt team av experter från många affärsområden (med mer än 25 års erfarenhet) grundade företaget. Fastigheter, investeringar, Fintech och kryptovaluta är bara några av affärsintressena för våra framåtblickande och dedikerade teammedlemmar.

  1. Säkerhet

Behovet av ett säkert kryptoutbyte är uppenbart. Att förvalta tillgångar på en börs innebär att lita på någon annan med egna pengar investerade. Om börsen blir hackad, blir investerare tomhänta.

Det är därför XEROF har nästa generations digitala säkerhet och kombinerar plånboksteknologin, MPC-CMP, med hårdvaruisolering för att skapa en säkerhetsteknik i flera lager. MPC-CMP, eller Multi-Party Computation, gör att digitala transaktioner kan signeras mycket snabbare och säkrare.

Genom att välja XEROF som kryptohandelspartner kan du vara säker på att du väljer en pålitlig, schweizisk leverantör av finansiella tjänster.

  1. Användarvänlighet

Det krävs bara tre korta steg för att bli kund och sedan ytterligare två steg för att göra en affär (köpa eller sälja dina fastigheter t.ex.) XEROF fungerar som din finansiella partner och alla åtgärder baseras på ditt köpeavtal. Genom effektiv blockkedjeteknik och smarta kontrakt kan du genomföra transaktioner med högt värde och undvika traditionella väntetider.

  1. Användarupplevelse

Vi på XEROF vet att detta är viktigt. Användargränssnittet ska vara tydligt, begripligt och aktuellt. Om du tittar på XEROF:s hemsida hittar du inga långa texter med onödiga beskrivningar av uppenbar information. Vi förutsätter att våra kunder värdesätter sin tid och bara vill hitta den viktigaste informationen om kryptohandel.