ALLT DU BEHÖVER VETA

OM ATT KÖPA HUS I FLORIDA

Har du som andra svenskar drömt om att köpa hus i Florida? Då är det rätt tid att slå till. Nu har du möjlighet att göra hela affären på svenska med Floridamäklaren Susanne Perstad med +25 års erfarenhet av Florida som nu driver sin egen mäklarbyrå Cape Coral Susan Realty Inc.

Har jag råd att köpa ett hus vid Mexikanska golfen i Florida?

För samma pengar du betalar för en tomt i svenska fjällen eller en liten lägenhet på spanska solkusten kan du köpa hus i Florida och bli ägare till en poolvilla med 2-3 sovrum, 2 bad och dubbelgarage. Inga hus är äldre än 1961, de flesta betydligt yngre och välbyggda.

Hyra ut

Väljer du att hyra ut din Floridavilla ca 20-22 veckor per år har du som regel dina kostnader täckta.

Bankkontakt / Banklån i Florida

Jag ombesörjer med kontakt med bank som lånar ut till icke-amerikaner. Det krävs ca 30% i kontant insats för att köpa hus i Florida med banklån.

Vad kostar en lägenhet i Cape Coral?

En lägenhet bestående av 2 sovrum, 2 bad, uteplats/balkong, tillgång till pool kostar från $60,000 och uppåt beroende om man vill ha utsikt över kanalen eller floden Caloosahatchee som mynnar ut i Mexikanska Golfen. Urvalet är stort.

De flesta lägenheter har också tillgång till bryggplats.

Hur fungerar det att hyra ut sitt hus?

MyFlorida.se förmedlar sedan flera år uthyrning av svenskägda hus/lägenheter i Cape Coral till andra svenskar som vill njuta av golf, sol och bad. Eftersom många kommer för 2-4 veckors semester blir dina fasta omkostnader för huset snabbt täckta.

Vi ombesörjer också ”Home Watch” så du vet att ditt hus/lägenhet ses om också när du inte är här.

Kan jag köpa hus/lägenhet utan att resa till Cape Coral?

Jag har stor erfarenhet av svenska kunder som köpt hus i Florida utan att de har närvarat vare sig vid visning eller försäljningen. Det är alltid säljaren som betalar provisionen.

Jag bistår med all tillgänglig information om huset, Facetime, fotograferar och videofilmar. Filmen läggs ut på Youtube så du kan se den var du än befinner dig.

Bra Att Veta om mäklare i Florida

Mäklare i Florida arbetar annorlunda mot svenska mäklare. Jag har tillgång/säljer samtliga hus / lägenheter som är Till Salu i hela Florida.

Exempel på personlig service:

Vi har köpt flera hus på uppdrag av svenskar som saknat möjlighet att komma till Florida och som annars hade gått miste om en ”bra deal”. Hör av er om ni vill ha referenser från tidigare husköpare

Fler frågor? Tveka inte att kontakta mig

SUSANNE PERSTAD P.A.

FloridaMäklare, Floridamäklarna, Svensk mäklare i Florida

Susanne Perstad 
Broker / Owner
Realtor® / Mäklare
Notarius Publicus

Cape Coral Susan Realty Inc.
1222 SE 47th St. #224
Cape Coral, FL 33904

Mail: susperstad@gmail.com
Phone: +1-239-699-7578