DAGS att sälja ditt hus, lägenhet eller tomt i Florida

sälja hus eller condo / lägenhet i Florida?

Funderar du på att sälja din fastighet – hus eller lägenhet  – då är det säljläge nu!

Pga av en stor våg av flyttlass från Californien där det blivit för dyrt att bo flyttar allt fler familjer till sydvästra Florida. Vad är det då som drar så många till Cape Coral?

  • Det tropiska klimatet med sommar året om
  • Milsvida sandstränder med snäckor
  • Cape Coral har minst kriminalitet i hela Florida
  • 25 min till Southwest Florida International Airport
  • De flesta skolor i Cape Coral är A+ skolor.

Du är välkommen att höra av dig  till mig om du har frågor gällande försäljning av fastighet eller tomt: susperstad@gmail.com

Sälja Tomt Cape Coral

Det händer mycket i Cape Coral och den senaste tiden har enbart huspriserna gått upp med 5% trots Covid-19. Nykonstruktion har dubblerats det sista året vilket gör att tomtpriserna går upp. Tomtpriserna som legat stilla i nästan 40 år har äntligen börjat röra sig uppåt.

Det beror även på att  Cape Coral har börjat bygga ut sitt kommunala vatten/avloppsnät. Tyvärr kommer det merkostnader med detta. Alla tomter i nordvästra Cape Coral kommer att bli tvångsinkopplade på kommunalt vatten /avlopp.

Planerna är att efter 2022 när man är klar med utbyggnaden av Nort 1 och North 2 projekten skall man starta North 3 – 8 exakt vilken del man börjar med är fortfarande på ritbordet. Med detta kommer en anslutnings kostnad på ca +$20,000. Man kan antingen betala beloppet kontant och få ca $2000 i rabatt eller man kan få det på sin Tax bill och utslaget på 20 år.