BRÖLLOP / VIGSEL
GIFTA SIG I FLORIDA PÅ SVENSKA

BEACHWEDDING I FLORIDA – STRANDVIGSEL – VI FÖRVERKLIGAR DIN DRÖM!

GIFTA SIG PÅ SVENSKA PÅ EN SANDSTRAND I FLORIDA.

Allt fler svenskar byter vigseln hemma mot ett drömbröllop på stranden i Florida. En del tar med släkt och vänner på en drömsemester medan andra förverkligar sin romantiska vigsel på tu man hand med ett strandbröllop i solnedgången.

PERSONLIG STRANDVIGSEL

Vi utformar strandvigseln med den musik som betyder något speciellt för er och ni kan själva utforma era löften. Vigselbeviset registreras hos skattemyndigheten när ni kommer hem. Enklare kan det inte bli. Carl-Ingemar och Susanne Perstad är licensierade vigselförrättare i Florida med över sex års erfarenhet av personligt utformade vigslar för svenska par.

Vi är lyhörda för dina önskemål och utformar högtidsdagen till ett minne för livet. Vi kan arrangera allt praktiskt som frisör, blommor, fotograf, kläder, mat, bil/chaufför och boende och svarar givetvis för det administrativa runt vigseln.

SANIBEL för ROMANTISKA STRANDBRÖLLOP I FLORIDA

Sanibel Island är fortfarande en dold pärla, men samtidigt en het destination för romantik och bröllop.

Barriäröarna Sanibel och Captiva beskrivs i resetidningar som en oemotståndlig kombination av sandstränder, exotiskt djurliv och tropisk grönska. Här hittar man en avslappnad västindisk atomsfär. Sanibel Island når man enkelt via en bro. Från Orlando och Miami är det cirka tre timmar med bil. Till Fort Myers Internationella flygplats tar det bara en halvtimme.

Sanibel har av Arthur Frommer, en aktad reseskribent i USA, rankats som resmålet nummer 1 före kända resmål som Bali, Paris och Karibien.

GIFTA SIG BORGERLIGT – BEACH WEDDING

En borgerlig vigsel är för många det naturliga valet för att bekräfta äktenskapet. Men ett borgerligt bröllop behöver inte begränsa festligheterna eller göra avkall på traditioner, ni kan utforma er vigsel och ert bröllop helt enligt era egna önskemål. Om ni vill kan vi bidra med tips och förslag.

LÅT FANTASIN FLÖDA

Snarare gör ett borgerligt bröllop att man har större valmöjligheter att utforma sitt bröllop precis så som man själv vill. Till en borgerlig vigsel passar det t.ex. att ha i princip vilka kläder som helst, traditionell bröllopsklänning, dräkt eller en färgad klänning som man dessutom kan återanvända. Mannen kan också välja att ha allt från shorts, jeans till frack, variationsmöjligheterna är oändliga.

Barfotavigsel är jätteinne och vem drömmer väl inte om att gå i strandkanten med sin älskade i solnedgången. Här kan det bli verklighet.

INTERNATIONELLT ERKÄND BRÖLLOPSFOTOGRAF

Sanibelfotografen Frank Simonetti har uppmärksammats internationellt för sina bröllopsbilder på svenska och amerikanska par. Vi har lyckats engagera Frank och våra svenska brudpar har varit överförtjusta över hans bilder som är ett minne för livet.

Flera bilder på den här sidan är Franks och vi kan boka Frank för våra brudpar.

KONTAKT

CARL-INGEMAR PERSTAD

Vigselförrättare / Notarius Publicus

CarlPerstad@gmail.com
Tel +1 239 699 0549